Privacybeleid van www.puravida.barcelona

Wie we zijn

Pura Vida Rickshaw Tours, Carrer de Lafont 19/21 Tienda 4, 08004, Barcelona, Spanje.

Onze website adres is: https://www.puravida.barcelona.

Eigenaar contact e-mail: info@puravida.barcelona

Types van verzamelde gegevens

Door de soorten Persoonsgegevens die deze Website verzamelt, op zichzelf of via derden, zijn er ook andere: Cookies; Gebruiksgegevens; voornaam; bedrijfsnaam; telefoonnummer; e-mailadres; Gegevens die worden gecommuniceerd tijdens het gebruik van de service.

Volledige details over elk type verzamelde Persoonsgegevens worden verstrekt in de specifieke secties van dit privacybeleid of door specifieke uitlegteksten die worden weergegeven voorafgaand aan de Gegevensverzameling.
Persoonsgegevens kunnen vrij worden verstrekt door de Gebruiker, of, in het geval van Gebruiksgegevens, automatisch worden verzameld bij het gebruik van deze website.
Niet anders gespecificeerd, zijn alle door deze website gevraagde Gegevens verplicht en het niet verstrekken van deze Gegevens kan het onmogelijk maken voor deze Applicatie om haar diensten te verlenen. In gevallen waarin deze Applicatie specifiek vermeldt dat sommige Gegevens niet verplicht zijn, staat het Gebruikers vrij om deze Gegevens niet te communiceren zonder gevolgen voor de beschikbaarheid of het functioneren van de Service.
De Gebruikers die niet zeker weten welke Persoonlijke Gegevens verplicht zijn, kunnen contact opnemen met de Eigenaar.
Het gebruik van Cookies - of van andere traceerhulpmiddelen - door deze Applicatie of door de eigenaren van diensten van derden die door deze Applicatie worden gebruikt, dient het doel van het leveren van de Service die door de Gebruiker wordt vereist, naast eventuele andere doeleinden die in dit document en in het Cookiebeleid worden beschreven, indien beschikbaar.

.

Gebruikers zijn verantwoordelijk voor alle Persoonsgegevens van derden die via deze website worden verkregen, gepubliceerd of gedeeld en bevestigen dat zij de toestemming van de derde partij hebben om de Gegevens aan de Eigenaar te verstrekken.

Detailleerde informatie over de verwerking van persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden verzameld voor de volgende doeleinden en met behulp van de volgende diensten:

Contact opnemen met de gebruiker

Door het invullen van het contactformulier met hun gegevens machtigt de gebruiker deze applicatie om deze gegevens te gebruiken om te reageren op verzoeken om informatie, offertes of andere verzoeken zoals aangegeven in de header van het formulier.

Persoonsgegevens verzameld: e-mailadres; voornaam; bedrijfsnaam; telefoonnummer.

Analytiek

De diensten in deze sectie stellen de eigenaar in staat om het webverkeer te monitoren en te analyseren en kunnen worden gebruikt om het gedrag van de gebruiker bij te houden.

Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics is een webanalysedienst van Google Inc. ("Google"). Google gebruikt de verzamelde Gegevens om het gebruik van deze Toepassing bij te houden en te onderzoeken, om rapporten over haar activiteiten op te stellen en deze te delen met andere Google-services.
Google kan de verzamelde Gegevens gebruiken om de advertenties van haar eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.

Persoonsgegevens verzameld: Cookies; Gebruiksgegevens.

Plaats van verwerking: US - Privacy Policy - Weigeren.

.

Embedded content van andere websites

Met dit type service kunt u de inhoud die op externe platforms wordt gehost rechtstreeks vanuit de pagina's van deze toepassing bekijken en ermee communiceren.
Dit type service kan nog steeds webverkeersgegevens verzamelen voor de pagina's waarop de service is geïnstalleerd, zelfs wanneer gebruikers deze niet gebruiken.

Bokun boeking Widget (Tripadvisor, LLC)

Bokun is een boekingsplatform dat wordt aangeboden door Tripadvisor, LLC en waarmee gebruikers online kunnen boeken op deze website.

Persoonsgegevens verzameld: Cookies; Gebruiksgegevens.

Plaats van verwerking: Verenigde Staten - privacybeleid

>>

Wie we uw gegevens delen met

Wij delen de op onze website verkregen gegevens niet met derden.

Hoe lang we uw gegevens bewaren

Persoonsgegevens worden verwerkt en opgeslagen zolang als nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

daarom:

  • Persoonsgegevens die worden verzameld voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een contract tussen de Eigenaar en de Gebruiker worden bewaard totdat dit contract volledig is uitgevoerd.
  • Persoonsgegevens die worden verzameld ten behoeve van de legitieme belangen van de Eigenaar worden bewaard zolang als nodig is om deze doeleinden te verwezenlijken. Gebruikers kunnen specifieke informatie vinden over de legitieme belangen die de Eigenaar nastreeft binnen de relevante secties van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.

De Eigenaar kan toestemming krijgen om Persoonsgegevens voor een langere periode te bewaren wanneer de Gebruiker toestemming heeft gegeven voor een dergelijke verwerking, zolang deze toestemming niet wordt ingetrokken. Voorts kan de Eigenaar verplicht worden om Persoonsgegevens langer te bewaren wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een wettelijke verplichting of op last van een autoriteit.

Op het moment dat de bewaartermijn afloopt, worden Persoonsgegevens gewist. Daarom kan het recht op toegang, het recht op verwijdering, het recht op correctie en het recht op gegevensdraagbaarheid na afloop van de bewaartermijn niet worden afgedwongen.

Welke rechten u heeft over uw gegevens

Gebruikers kunnen bepaalde rechten uitoefenen met betrekking tot hun door de Eigenaar verwerkte Gegevens.

In het bijzonder hebben gebruikers het recht om het volgende te doen:

  • Terugtrekking van de toestemming op elk moment.De gebruiker heeft het recht zijn toestemming in te trekken als hij eerder toestemming heeft gegeven voor de verwerking van zijn persoonsgegevens.
  • .
  • Voorwerp van verwerking van hun Gegevens. Gebruikers hebben het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van hun Gegevens indien de verwerking op een andere wettelijke basis dan toestemming wordt uitgevoerd. Meer details zijn te vinden in de speciale sectie hieronder.
  • .
  • Toegang tot hun Gegevens. Gebruikers hebben het recht om te weten of Gegevens worden verwerkt door de Eigenaar, om inzage te krijgen in bepaalde aspecten van de verwerking en om een kopie te krijgen van de Gegevens die worden verwerkt.
  • Controleer en vraag om correctie. Gebruikers hebben het recht om de juistheid van hun Gegevens te verifiëren en te vragen om deze bij te werken of te corrigeren.
  • Beperk de verwerking van hun Gegevens. Gebruikers hebben het recht, onder bepaalde omstandigheden, de verwerking van hun Gegevens te beperken. In dit geval zal de Eigenaar zijn Gegevens niet verwerken voor enig ander doel dan het opslaan ervan.
  • Hebben hun Persoonsgegevens verwijderd of anderszins verwijderd. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de verwijdering van hun Gegevens te verkrijgen van de Eigenaar.
  • Ontvang hun Gegevens en laat ze overbrengen naar een andere beheerder.De gebruikers hebben het recht om hun Gegevens in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat te ontvangen en, indien technisch haalbaar, zonder enige belemmering te laten overbrengen naar een andere beheerder. Deze bepaling is van toepassing op voorwaarde dat de Gegevens geautomatiseerd worden verwerkt en dat de verwerking is gebaseerd op de toestemming van de Gebruiker, op een contract waarvan de Gebruiker deel uitmaakt of op precontractuele verplichtingen daarvan.
  • Klacht indienen. Gebruikers hebben het recht om een klacht in te dienen bij hun bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.

Details over het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking

Daar waar Persoonsgegevens worden verwerkt voor een openbaar belang, in de uitoefening van een officieel gezag dat aan de Eigenaar is toegekend of voor de doeleinden van de gerechtvaardigde belangen die door de Eigenaar worden nagestreefd, kunnen Gebruikers bezwaar maken tegen een dergelijke verwerking door een reden aan te voeren die verband houdt met hun specifieke situatie om het bezwaar te rechtvaardigen.

Gebruikers moeten weten dat zij, indien hun Persoonsgegevens worden verwerkt voor direct-marketingdoeleinden, te allen tijde bezwaar kunnen maken tegen die verwerking, zonder daarvoor enige rechtvaardiging te geven. Om te weten te komen of de Eigenaar Persoonsgegevens verwerkt voor direct-marketingdoeleinden, kan de Gebruiker de relevante delen van dit document raadplegen.

Hoe kunnen we deze rechten uitoefenen

?

Alle verzoeken om gebruikersrechten uit te oefenen kunnen aan de Eigenaar worden gericht via de contactgegevens in dit document. Deze verzoeken kunnen gratis worden uitgeoefend en zullen door de Eigenaar zo vroeg mogelijk en altijd binnen een maand worden geadresseerd.